Biblioteca | Catalogo di consultazione
Aidells, Bruce.

Bruce Aidells's complete sausage book : recipes from America's premium sausage maker

Berkeley, CA : Ten Speed Press, 2000.
Abstract/Sommario: Widely referred to as the king of sausage making, Bruce Aidells has put together the Complete Sausage Book offering over fifty mouth-watering sausage recipes with easy-to-follow instructions and tips for amateurs and experts alike. Covering all the traditional snags plus modern and more innovative sausage recipes, the Complete Sausage Book has it all.
Campo Valore
Descrizione Bruce Aidells's complete sausage book : recipes from America's premium sausage maker / Bruce Aidells & Denis Kelly. - Berkeley, CA : Ten Speed Press, 2000. - xxi, 314 p. : : col. ill. ; ; 23 cm.
Note
Includes index.
Titolo uniforme
Numeri
  • N. catalogo straniero: 99058199
  • ISBN: 1580081592
  • EAN: 9781580081597 (028195081598 )
Autori
Luogo di pubblicazione
Editore
Liste personalizzate
Lingua
ID scheda 17093
Estendi la ricerca dell'opera
Estendi la ricerca degli autori
Aidells, Bruce.
Kelly, Denis,
Tutte le copie
Biblioteca Inv. Collocazione Prestabilità Stato Prenotazioni
ALMA 17093 Fondo Willinger Ammesso al prestito A scaffale Nessuna
Contattaci